Image

Nieuws

Ondersteuning voor Windows 7 loopt bijna af

Maak je nog gebruik van Windows 7? Er komen na 14 januari 2020 geen veiligheidsupdates meer. Het besturingssysteem is inmiddels 10 jaar oud en Microsoft trekt de stekker eruit. Windows 7 wordt dus onveilig.

20% van de Windows-computers in Nederland draaide in maart 2019 nog op Windows 7. Windows 10 draait op 71% van de PC's. Maak je nog gebruik van Windows 7, dan is het verstandig om een keuze te maken: een nieuwe computer kopen of Windows 10 installeren.

Wat kun je doen?

Een nieuwe PC kopen

Heb je een oudere laptop of PC, dan is dit misschien een goed moment om een nieuwe te kopen.

Upgraden naar Windows 10

Heb je nog een prima computer en kan hij nog jaren mee, dan is een upgrade naar Windows 10 aan te raden. Kom langs in de winkel of neem contact op met PC42 indien je je PC wilt upgraden.

Kan ik Windows 7 wel blijven gebruiken?

Er worden nog met enige regelmaat kwetsbaarheden in dit besturingssysteem ontdekt, die normaal snel met een update worden hersteld. Komen die veiligheidsupdates niet meer, dan is het wachten op malware en virussen. Je kunt Windows 7 dus nog wel blijven gebruiken, maar dat is niet verstandig. Omdat nog veel mensen Windows 7 gebruiken, is de kans groot dat cybercriminelen hun slag slaan!

Blijf op de hoogte van onze acties

Op de hoogte blijven van toekomstige acties en aanbiedingen? Laat dan hier uw mailadres achter.

Contact

PC42
Ter Hofstadlaan 42
5711 VW Someren

Telefoon
0493-440295

E-mail
info@pc42.nl

© 2023 | PC42 Someren